Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парасковія Дворянин

Середа, 5 квітня 2017, 11:10

На Львівщині 100 добровольців визнали учасниками АТО

Парасковія Дворянин

Львівська облрада присвоїла статус бійців-добровольців, які брали участь у АТО, 100 мешканцям області.

Про це сьогодні під час сесії Львівської обласної ради повідомила перший заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин, передає кореспондент Варіантів.

Відтак, з початку утворення спеціальної комісії з визнання бійців-добровольців АТО у облраді, яку очолює Парасковія Дворянин, уже 100 осіб, які брали участь у АТО, визнали добровольцями АТО.

Загалом відбулось 10 засідань цієї комісії.

Нагадаємо, у вересні 2016 року добровольчі батальйони зі Львівщини зібрались на пікет під обласною радою і вимагали від депутатів визнати їх учасниками АТО. Тоді ж депутати і визнали добровольців, які не увійшли до ЗСУ або Нацгвардії, учасниками бойових дій на Сході України.

Для цього створили спеціальну комісію, яка і мала вирішувати, чи давати віськовому-добровольцю звання учасника АТО. А на початку листопада минулого року облрада оприлюднила список документів, які потрібно подати добровольцям для отримання такого статусу.

Станом на 22 лютого облрада присвоїла статус добровольців АТО 57 особам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.