Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Парасковія Дворянин

Четвер, 6 квітня 2017, 15:12

Пропозицій стати заступником міського голови Львова я не отримувала, – Дворянин

Парасковія Дворянин

Парасковія Дворянин здивована, що фракції, які пропонували для неї таку посаду у міськраді, у Львівській обласній раді визнали її роботу незадовільною.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, передає кореспондент Варіантів.

Парасковія Дворянин спростувала чутки про те, що у Львівській міській раді їй запропонували посаду заступника міського голови з гуманітарних питань.

"Я думаю, що кадровою політикою у міській раді займається сам міський голова Львова, команду формує він. Вчора Андрій Іванович мені зателефонував перший, як тільки я тільки зійшла з трибуни в облраді, і запитав, як я почуваюся. Але такої пропозиції від нього я не отримувала. Взагалі я не думаю зараз про пропозиції, я думаю, як би оговтатися від того, що відбулося вчора", – розповіла Парасковія Дворянин.

За її словами, інформацію про нібито нову посаду у міській раді Дворянин дізналась зі соцмереж. І це викликало у депутатки облради здивування.

"Коли я подивилась перелік фракцій, які мене висувають на цю посаду, то в мене вкотре з'явився когнітивний дисонанс. Адже виходить, що БПП, Громадянська позиція і Народний контроль у міській раді вважають мене настільки добрим фахівцем та управлінцем, що я дала би собі раду з гуманітарною політикою у міській раді. Натомість люди, які є представниками цих же партій в обласній раді, вчора поставили незадовільну оцінку моїй роботі. Тому я нічого не розумію, я не знаю, що провокувало їх таке зробити", – додала Парасковія Дворянин.

Нагадаємо, вчора на позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за припинення повноважень Парасковії Дворянин як першого заступника голови облради та призначили на цю посаду Андрія Білоуса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.