Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Корпорація КРТ

youtube.com

Середа, 12 квітня 2017, 10:30

На фірму Дубневичів відкрили кримінальне провадження

Корпорація КРТ

Обшуки у "Корпорації КРТ" проводилися у рамках кримінального розслідування, погодженого Печерським судом Києва.

Про це повідомили у "Корпорації "КРТ".

Зокрема, 5 квітня будівля бізнес-центру на вул. Академіка Лазаренка,1 у Львові, де розташована ТОВ "Корпорація КРТ", була заблокована слідчими прокуратури.

Дозвіл на обшуки Генпрокуратурі видав Печерський районний суд Києва у кримінальній справі №757/13814/17-к від 10.03.2017 року.

"У дозволі, що наданий судом на проведення обшуку, значиться: виявлення і вилучення установчих документів Регіональної філії "Львівська залізниця". В ухвалі сказано: підставою для здійснення обшуку є наявність достатніх даних, які свідчать про можливе зберігання за вказаною адресою предметів та документів, що мають значення для досудового розслідуванні у кримінальній справі", – йдеться у повідомленні ТОВ "Корпорація КРТ".

Нагадаємо, засновником підприємства ТОВ "Корпорація КРТ" виступає ТОВ "Агропромислове підприємство "Львівське", а засновниками цієї фірми є народні депутати від Блоку Петра Порошенка брати Богдан та Ярослав Дубневичі.

Додамо, що наприкінці беерзня голова НАБУ Артем Ситник, перебуваючи з візитом у Львові, заявив, що пріоритетами Львівського офісу НАБУ є розробка корупційних схем на Укрзалізниці і митниці. Він опосередковано підтвердив, що в розробці також є матеріали, які стосуються народних депутатів Ярослава і Богдана Дубневичів.

Наразі детективи Національного антикорупційного бюро ведуть декілька досудових розслідувань щодо держзакупівель "Укрзалізницею".

Як писали Варіанти раніше, "Корпорація КРТ" через суд намагалася знищити єдиного конкурента і стати монополістом у постачанні сталевих деталей "Укрзалізниці".

Додамо, народний депутат Ярослав Дубневич став головою транспортного комітету, а Богдан Дубневич – членом бюджетного комітету Верховної Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.