Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 13 квітня 2017, 10:52

На конкурс мікропроектів-2017 обрали 542 проекти

Львівщина

Найбільше проектів реалізовуватимуть у сфері освіти.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як зазначив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв’язків облради Іван Собко, конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку затвердили 542 переможців цьогорічного конкурсу.

Відтак після Великодніх свят переможці можуть приступати до реалізації проектів – готувати проектно-кошторисні документації та отримувати експертні звіти, оголошувати конкурси, підписувати угоди.

Зазначимо, переможцям необхідно розпочати реалізацію проектів до 31 травня цього року, інакше їх вилучать з числа переможців.

Детальніше дізнатися інформацію про переможців конкурсу можна тут.

Нагаадємо, у березні конкурсна рада затвердила рейтинги учасників та переліки потенційних переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2017 році. Із 1300 зареєєстрованих заявок експерти обрали 543 кращих проекти.

Найбільшу кількість заявок подали Сокальський, Жовківський та Яворівський райони, Дрогобич, найменше – Дрогобицький, Радехівський та Перемишлянський райони та Моршин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.