Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ремонтно-інструментальний завод

setam.net.ua

Четвер, 13 квітня 2017, 13:14

Ремонтно-інструментальний завод у Львові придбала новостворена фірма

Ремонтно-інструментальний завод

1 кв.м заводу обійшовся ТОВ "Петрам Ріелестейт" у 998 грн.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів". 

Зокрема, інструментальний цех, механічну майстерню та ремонтно-механічну дільницію на вул. Шевченка, 120, площа яких становить 3729,1 кв.м, 1600,2 кв.м та 1247,8 кв.м відповідно, придбала за 6,56 млн грн львівська фірма ТОВ "Петрам Ріелестейт" через систему електронних торгів арештованим майном.

Усі будівлі входили до цілісного майнового комплексу збанкрутілого ПАТ "Ремонтно-інструментальний завод" загальною площею 6577,1 кв.м, відтак, фірма заплатила 998 грн за 1 кв.м приміщення заводу. 

Зазначимо, ТОВ "Петрам Ріелестейт", що займається купівлею-продажем власної нерухомості, було засноване за місяць до початку проведення торгів – 14 березня 2017 року, а у закупівлі окрім неї взяли участь ще шість підприємств.

Власниками "Петрам Ріелестейт" є Андрій та Наталія Гаврилів, які зареєстровані на Івано-Франківщині, а керівником підприємства – Марія Бокало. 

Додамо, Наталія Гаврилів співволодіє ТОВ "Левеня" разом з Оксаною Вервегою – дружиною депутата Львівської міськради від "Самопомочі" Тараса Вервеги. Її родина контролює ювелірні фірми ТОВ "Західна ювелірна група", ТОВ "Цісар", ТОВ "Ювелірні традиції", ТОВ "Діамант" та ТОВ "Ювелірний". 

Нагадаємо, ПАТ "Ремонтно-інструментальний завод" був заснований у 2003 році. Станом на кінець 2015 року, 66,6% акцій належали ПАТ "Львівський завод "Автонавантажувач", а 31,3% акцій – ЗАТ "Автонавантажувач".

У 2012 році Господарський суд Львівської області визнав обидва ці підприємства банкрутами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.