Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Малехів

lviv.ridne.net

Четвер, 13 квітня 2017, 17:25

Львів виділить гроші на оздоровлення дітей Малехова та Великих Грибович

Малехів

Йдеться про 500 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор департаменту фінансової політики міськради Олег Іщук, з міського бюджету Львова буде виділено півмільйона гривень на оздоровлення дітей сіл Великі Грибовичі та Малехів.

«У міському бюджеті вже передбачено виділити 250 тис грн для с. Великі Грибовичі і 250 тис грн для с. Малехів на оздоровлення дітей. Власне на придбання путівок на оздоровлення. Це субвенція з міського бюджету Львова цим сільським бюджетам. Ці гроші було заплановано переказати в травні, щоб селищні ради могли придбати путівки. Однак вони просять перенести переказ на квітень. Зараз це питання розглядається, однак причин для відмови не бачу», – наголосив Олег Іщук.

За його словами, кожного року в міському бюджеті Львова передбачається виділення коштів цим селам на оздоровлення дітей.

Нагадаємо, Львівська ОДА закликає владу Малехова виділити землю для укріплення дамби сміттєзвалища. А у вересні 2016 року Малехів відмовився виділити Львову землю для рекультивації Грибович, однак у грудні минулого року Львівська міськрада повторно звернулась до влади Малехова щодо виділення 3,5 га землі.

Також у січні цього року мешканці сіл Грибовичі та Малехів на Грибовицьокму сміттєзвалищі завадили провести брифінг міському голові Львова та його підлеглим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.