Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Радикальна партія

Job-sbu.org

Прес-реліз,   П'ятниця, 14 квітня 2017, 15:16

Радикали Львівщини вітають українців із Великоднем

Радикальна партія

Львівська організація Радикальної партії Олега Ляшка щиро вітає всіх зі світлим Воскресінням Господнім.

«Шановні українці, Щиро вітаємо Вас із Великоднем. Чудо Христового Воскресіння об'єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили - Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Бажаємо всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях», – йдеться у повідомленні.

«Дорогі друзі, хочеться також вас інформувати, що до Великодніх свят Радикальна партія здобула велику перемогу для всіх українців. Адже лідер партії Олег Ляшко змусив керівництво Нацкомісії з питань регулювання ринку енергетики скасувати абонплату за користування газовими мережами, яка була запроваджена з 1 квітня», – поінформував депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк.

За словами депутата, це однозначна перемога Радикальної  партії, адже за рекомендаціями Олега Ляшка по всій Україні радикали ініціювали і були співініціаторами позачергових сесій обласних, районних та міських рад на яких приймалися звернення щодо скасування абонплати за підключення до системи газопостачання.  

«5 квітня на позачерговій сесії Львівської облради я вкотре підкреслив, що ми доб’ємося скасування здирницької абонплати за газ. І я дякую всім колегам – депутатам, всім одно партійцям, які підтримали дане звернення. І це лише перший крок до припинення корупції на газовому ринку України. Фракція Радикальної партії продовжує наполягати на поверненні під контроль держави газорозподільних мереж», – зазначив Візняк.

«Отож, нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя –кращого і добрішого. Христос Воскрес! Воістину воскрес!», – привітав Юрій Візняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.