Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 18 квітня 2017, 12:47

«Батьківщина» зареєструвала проект постанови про визнання діяльності уряду Гройсмана незадовільною

ВО "Батьківщина"

«Батьківщина» зареєструвала проект постанови про відхилення звіту Кабінету Міністрів України та визнання діяльності уряду Гройсмана незадовільною.

Попри спротив керівництва парламенту й особисто спікера Верховної Ради Андрія Парубія, фракція «Батьківщина» виконала свою обіцянку й добилася реєстрації постанови про визнання діяльності уряду Гройсмана незадовільною.

На свою чергу очікує реєстрація проекту постанови про відставку прем'єр-міністра та його Кабміну.

Як повідомив на брифінгу у п'ятницю, 14 квітня, народний депутат від партії «Батьківщина» Сергій Власенко, цей уряд працює гірше, ніж незадовільно. Фракція «Батьківщина» наполягала і продовжує наполягати на відставці цього уряду і на формуванні нового уряду, який буде складатися з порядних та патріотичних професіоналів.

Також, «Батьківщина» зареєструвала проект постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону «Про ринок електричної енергії України».

Сергій Власенко пояснив, що оскільки постанова вже зареєстрована, то згідно з Регламентом, голова ВРУ Андрій Парубій не має права підписувати цей закон та передавати його на підпис президенту, поки парламент її не розгляне. А це відбудеться не раніше, ніж почнеться наступне сесійне засідання, яке відбудеться аж через місяць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.