Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

firtka.if.ua

Вівторок, 25 квітня 2017, 10:47

У Львові офіційно завершать опалювальний сезон

опалювальний сезон

Сьогодні у місті планують завершити опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, зважаючи на зростання температури зовнішнього повітря від сьогодні у Львові планують завершити опалювальний сезон.

«Відбуватиметься підвищення температури зовнішнього повітря, тому, зважаючи на потепління та звернення мешканців, з 25 квітня плануємо завершити опалювальний сезон у Львові», – розповіли у департаменті.

Нагадаємо, у Львові опалювальний сезон розпочався 11 жовтня 2016 року. За цей час опалювальний сезон два рази призупинявся, через підвищення температури зовнішнього повітря.

Зокрема, 31 березня було призупинено опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств, а 7 квітня, у зв’язку з похолоданням, подачу опалення було відновлено. З 10 квітня теплопостачання знову було призупинено, а 12 квітня – відновлено.

Однак опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.