Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 25 квітня 2017, 11:50

Облрада встановила зарплату експертів конкурсу мікропроектів Львівщини-2017

Львівська облрада

За одну годину, яку витратить експерт на оцінку мікропроекту, він отримуватиме 38 грн.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили зміни до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016-2020 роки. Це рішення підтримали 57 депутатів.

Зокрема, йдеться про оплату праці експертів, які здійснюватимуть оцінку мікропроектів місцевого розвитку у цьому році. Ці кошти планують вилучили із обласного бюджету Львівщини.

"Оплата праці експертів здійснюється, виходячи з кількості оцінених проектів, розрахункової середньої тривалості оцінки 1 проекту (не більше однієї години) та подвійної мінімальної заробітної плати в погодинному розмірі, встановленої у звітному періоді (38 гривень 68 копійок)", – йдеться у проекті рішення.

Однак вартість оцінки одного мікропроекту щорічно змінюється через розмір мінімальної заробітної плати.

Зазначимо, головним розпорядником цих коштів є Львівська обласна рада, а оплата експертів здійснюється на основі укладених договорів з обласною асоціацією місцевих рад "Ради Львівщини".

Також у цьому проекті вказано, що експертна комісія несе персональну відповідальність за якісне оцінювання мікропроектів.

Нагадаємо, цьогоріч обрали 542 переможців конкурсу мікропроектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.