Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Вівторок, 25 квітня 2017, 14:53

Львівщина виділила 15 мільйонів на компенсацію перевезень пільговиків

львівські маршрутки

Загалом облрада розподілила 811 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні під час сесії Львівської обласної ради депутати затвердили зміни до цьогорічного бюджету. Зокрема, вони розподілили 811 млн грн.

Відтак, 15 млн грн – компенсації за пільгове перевезення пасажирів, 589,5 млн грн – на ремонт доріг, 13, 6 млн грн – на охорону здоров’я, 16,2 млн грн – на соціальний захист та соціальне забезпечення.

Також на фізичну культуру та спорт передбачено 2,2 млн грн. Йдеться, про фінансування парашутного спорту та проведення шахових турнірів.

Крм цього, депутати передбачили 400 тис грн субвенцію Львова на придбання житла для зв’язкової Романа Шухевича Ользі Ільків.

Ще 10 млн грн піде на реалізацію Програми обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку, а 15 млн грн – на природоохоронні заходи в межах екологічної програми.

Додаткове фінансування також отримали Програми енергозбереження для бюджетної сфери – 2,8 млн грн, "Електронна Львівщини" – 3,5 млн грн.

На виготовлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час проведення АТО скерують 1,2 млн грн.

Нагадаємо, наприкінці березня перевізники Львівщини погодилися возити безоплатно пільгові категорії населення на території області ще до 1 липня, а з літа мають запровадити монетизацію пільгових перевезень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.