Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Давній Пліснеськ

ua.igotoworld.com

Вівторок, 25 квітня 2017, 17:22

Львівська облрада затвердила директора заповідника «Давній Пліснеськ»

Давній Пліснеськ

Директором заповідника «Давній Пліснеськ» обрали Володимира Шелепа.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогоодні на сесії Львівської обласної ради депутати призначили Володимира Шелепа на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Давній Пліснеськ».

Зазначимо, Володимир Шелеп має стаж роботи у сфері культури – 4 роки 2 місяці. Наразі він призначений в.о. директора заповідника «Давній Пліснеськ».

Нагадаємо, на посаду директора заповідника претендували Володимир Шелеп та Богдан Завітій. Члени конкурсної комісії одноголосно обрали Шелепа.

Нагадаємо, у липні 2016 року облрада уже оголошувала конкурс на з відбору кандидатів на посаду керівника заповідника «Давній Пліснеськ». Адміністрація заповідника знаходиться у селі Підгірці Бродівського району.

Додамо, у лютому 2016 року депутати Львівської облради проголосували за призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.