Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 27 квітня 2017, 11:50

Львів виділив перші 20 мільйонів на вивезення сміття з міста

Львівська міськрада

Львівські депутати надали 21 млн грн субвенції містам області, які погодилися приймати львівське сміття.

Сьогодні на сесії Львівської міськорї ради депутати внесли зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова.

Це рішення підтримали 46 депутатів.

"На виконання меморандуму ми передбачаємо 21 млн грн, це перший етап субвенції бюджетам міст, які будуть приймати сміття зі Львова. Наразі з них ми чітко визначили суму, яку виділимо Новояворівську і Червонограду", – заявила начальник департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич.

Також депутати надали праву виконавчому комітету міськради вносити зміни до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок коштів бюджету розвитку бюджету Львова щодо надання субвенції на розвиток інфраструктури міст на суму, яка не перевищує 1 млн грн.

Нагадаємо, 21 квітня, Львівська міськрада, обласна рада, облдержадміністрація та 19 міських рад області підписали меморандум, згідно з яким протягом двох років прийматимуть на свої полігони львівське сміття.

Взамін за це міські ради області за два роки отримають від львівської влади 200 млн грн на рекультивацію та впорядкування своїх сміттєзвалищ.

Також 25 квітня облрада Львівщини виділила перші 15 млн грн містам, що підписали сміттєвий меморандум.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.