Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори в ОТГ

Середа, 3 травня 2017, 11:25

На Львівщині відбулися вибори в ОТГ: результати

вибори в ОТГ

30 квітня провели вибори в трьох об'єднаних громадах області.

Зокрема, вибори відбулися у об’єднаних територіальних громадах: Великолюбінській селищній Городоцького району, Магерівській селищній Жовківського району і Розвадівській сільській Миколаївського району.

Територіальні виборчі комісії зареєстрували 274 кандидати у депутати (3,7 кандидати на одне депутатське місце) і 14 кандидатів на посади селищних та сільського голів (4,7 кандидати на одну посаду).

Відтак, як повідомляє прес-служба Львівської обласного партосередку «Батьківщини», у Магерівській громаді, за попередніми результатами, найбільше мандатів отримала ця партія – 9, а головою селищної ОТГ став Петро Домінік, який працює майстром у місцевому лісгоспі.

Натомість у Розвадівській ОТГ, як йдеться у повідомленні політичної партії Укроп, 14 з 26 депутатів пройшло у сільраду саме від цієї партії, а очолив громаду самовисуванець Роман Сидор.

Як повідомляє видання Львівський портал, у Великолюблінській ОТГ головою став самовисуванець Йосиф Фабрига, а найбільше мандатів здобула «Батьківщина» – 5 мандатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.