Петро Яцишин,  3 травня 2017

Андрій Капітанець: Фуджікура – це добра альтернатива закордону

Розмова з майстром зміни на складі SGA компанії Фуджікура Андрієм Капітанцем.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура.

Андрію, розкажіть про себе, де Ви навчалися і коли вирішили піти працювати на Фуджікуру?

Мені 24 роки. Я навчався у Львівському технікумі залізничного транспорту, а на заочній формі – у Міжнародній Академії Управління персоналом, факультет – фінанси та кредит. Коли ще навчався, то працював у сфері будівництва в Києві. Також намагався працювати за спеціальністю, але так і не зміг себе реалізувати в цьому напрямку.

Роботи змінювалися часто і у мене навіть уже були думки шукати роботу за кордоном. Але побачив у маршрутці оголошення Фуджікури про те, що вони запрошують людей на роботу і вирішив спробувати. Пройшов співбесіду, був поміж тих, хто ще їздив у Румунію у листопаді 2015 року. Там пробув три місяці.

І Вам відразу сподобалася така праця?

Робота як робота. Нове місто, нові враження, нові можливості та перспективи. Коли компанія запускала виробництво у Львові, то я був поміж перших. У Румунії я добре навчався та працював і тому повернувся до Львова вже лідером. Лідером я робив свої перші кроки тут, і мені дали команду новаків, яких на той час вже підібрали в Україні та попросили нас запустити лінію виробництва.

З цим завданням ми успішно впоралися, оскільки у нас була чудова команду з чотирнадцяти розумних працівників. Тому ми відразу налагодили перфектний процес роботи та комунікації. Лідером я пропрацював, мабуть, три-чотири місяці, і мене згодом перевели на склад транспортувальником.

У чому полягає робота на складі, вона є для Вас цікавою?

Склад SGA – це своєрідний посередник між відділом нарізки та підготовки і лінією виробництва. Тобто ми забираємо продукцію з відділу підготовки і постачаємо її на лінію виробництва. Також ми проводимо інвентаризацію продукції на лініях, співпрацюємо з відділом підготовки, слідкуємо чи постачається відповідний матеріал згідно плану тощо.
Мені дуже комфортно працювати на складі. Можливо саме тому мене порекомендували стати майстром зміни на новому заводі. Я погодився і заразу моєму підпорядкуванні шість осіб з якими ми злагоджено виконуємо свою працю.

Які Ваші амбіції в подальшій роботі?

Я вбачаю для себе великі перспективи в кар'єрному рості. За ці півтори роки у компанії робота захопила мене. Від першого робочого дня і до сьогодні час пробіг дуже швидко. Я буквально живу цією роботою і мені це подобається. Але, звичайно ж, чекаю на відпустку.

А як Ваша сім'я ставиться до того, що Ви живете роботою?

Дуже добре. Вони радіють, що робота вдома, у Львові і що не потрібно їхати за кордон. Тобто Фуджікура – це така добра альтернатива закордону. І тим, хто думає про таку поїздку, я можу сказати, щоб вони подумали та спробували свої можливості тут. Звичайно, що не все так легко і просто, але якщо ставитися наполегливо, то все вдасться якнайкраще.

А які у Вас є хобі чи захоплення?

Футбол. Якраз на підприємстві стартує команда з міні-футболу, мій румунський колега запропонував стати її учасником і я погодився.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.