Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Четвер, 4 травня 2017, 18:20

4 травня: найпопулярніші запити у Google

Арена Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 4 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про перший поєдинок 1/2 фіналу Ліги Європи з футболу, в якому "Аякс" (Нідерланди) обіграв "Ліон" (Франція) з рахунком – 4:1. 

Проходив матч в Амстердамі, а сьогодні в Віго відбудеться другий півфінал, в якому зустрінуться іспанська "Сельта" з англійським "Манчестер Юнайтед".

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про те, що сьогодні продовжив зростати курс біткойна, який у четвер піднявся до рекордного максимуму – $1331, збільшившись на 2,7% порівняно з рівнем закриття попередньої сесії.

Криптовалюта подорожчала більш ніж на 30% від початку поточного року, незважаючи на зниження обсягів операцій з нею в Китаї у зв'язку з посиленням владою країни правил валютного контролю та боротьби з відмиванням грошей.

Біткойн, створений у 2008 році програмістом або групою програмістів, відомих під ніком Сатосі Накамото, є однією з найпопулярніших альтернатив традиційним валютам. Він являє собою програмний код, який не регулюється жодною країною або банківським наглядовим органом у світі. Не має єдиного емісійного центру. При цьому емісія біткойна обмежена алгоритмічно: теоретично кожен власник потужного комп'ютера може "добути" біткойни шляхом використання обчислювальних потужностей, однак існує граничний обсяг загальної кількості грошей в обігу.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.