Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 4 травня 2017, 17:32

Новообрані депутати від ВО «Батьківщина» гідно працюватимуть на розвиток своїх громад, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Результатами виборів до об’єднаних територіальних громад нинішня влада намагається маніпулювати думкою українців. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині наголошує: якщо брати загальні підрахунки голосів по Україні, то кандидати від політичної сили Юлії Тимошенко отримали найбільшу підтримку з-поміж усіх партій.

«Це є свідченням того, що кандидатам нашої партії довіряють, до них дослухаються, на них покладають надії», – переконаний Михайло Цимбалюк.

Політик зазначає, що на Львівщині «Батьківщина» у Магерівській громаді здобула перемогу – там обрано 9 депутатів та голову селищної ради.

«Бачив з яким ентузіазмом та бажанням перемагати працювали наші кандидати і люди їм повірили. В інших двох громадах, на мою думку, перемогли гроші народних депутатів, на жаль… Проте ми все одно вдячні кожному мешканцю громад, який віддав свій голос за наших кандидатів», – зазначив «батьківщинівець».

Михайло Цимбалюк вірить, що навіть невелика кількість обранців від ВО «Батьківщина» зможуть обстоювати права українців і гідно презентувати ідеї політичної сили.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.