Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення довкілля

П'ятниця, 5 травня 2017, 16:04

Найчистіше місто Львівщини отримає 90 тисяч

забруднення довкілля

З 1 травня стартував прийом заявок на участь у обласному конкурсі на екологічно чистий населений пункт.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, конкурс "Екологічно чистий населений пункт" обласна рада проводить щорічно для поліпшення благоустрою населених пунктів і покращення екологічного стану довкілля.

Конкурс поділений на 4 категорії: І категорія – міста обласного значення; ІI категорія – міста районного значення; ІІІ категорія – селища; ІV категорія – села.

Переможцями визначаються населені пункти, які домоглися найкращих результатів з впровадження екологічних заходів; облаштування об’єктів екологічного призначення; озеленення населених пунктів; впровадження сучасних технологій санітарного очищення, утилізації та знешкодження сміття.

Для участі в конкурсі потрібно подати заявку на участь, а фінансування здійснюється з бюджету Львівщини.

Відтак, переможцям у першій та другій категоріях передбачено: за перше місце – 90 тис грн; за друге місце – 70 тис грн; за третє місце – 60 тис грн, а у третій та четвертій категоріях: за перше місце – 50 тис грн; за друге місце – 30 тис грн; за третє місце – 20 тис грн.

Нагадаємо, у 2016 році переможцями конкурсу на екологічно чистий населений пункт стали місто Золочів та смт Підкамінь Бродівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.