Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Бандра

oblrada.lviv.ua

Четвер, 11 травня 2017, 16:54

Депутати Львівської облради не змогли оцінити роботу Бандри

Микола Бандра

Депутатам не вистачило 3 голосів, щоб визнати роботу управління майном спільної власності задовільною.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської облради.

Сьогодні обласні депутати не змогли жодним чином оцінити роботу управління майном спільної власності Львівської облради. За те, щоб визнати роботу задовільною не вистачило 3 голосів, загалом проголосували лише 40 депутатів.

За те, щоб визнати роботу управління незадовільною – 23 голоси, а взяти роботу управління до відома – 42, відтак не вистачило 1 депутатського голосу.

Зазначимо, що постійна комісія облради з питань комунальної власності визнала роботу управління майном спільної власності задовільною.

Додамо, що під час обговорення звіту начальника управління майном спільної власності Миколи Бандри депутати наголошували на тому, що конкурси на директорів комунальних установ відбувалися непрозоро.

Також депутати мали зауваження щодо приватизації комунальних аптек на Львівщині.

Нагадаємо, Микола Бандра з червня 2006 року працює начальником управління майном Львівської обласної ради. У 2016 році Бандра задекларував 187 802 грн зарплати та 89 000 грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.