Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євробачення 2017

espreso.tv

П'ятниця, 12 травня 2017, 18:25

12 травня: найпопулярніші запити у Google

Євробачення 2017

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 12 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що вчора у Києві пройшов другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення 2017".

Відтак, до фіналу, який відбудеться 13 травня, пройшли 10 країн. Зокрема, представник з Болгарії Крістіан Костов, дует з Білорусі Naviband, Жак Худек з Хорватії, виконавець з Угорщини Джосі Папай, співачка з Данії Аня, виконавець з Ізраїлю IMRI, дует з Румунії Ілінка і Алекс Флорея, виконавець JOWST з Норвегії, представниці Нідерландів OG3NE, представник Австрії Натан Трент.

Також у фінал пройшли 10 учасників, які були визначені за результатами першого півфіналу, що завершився 9 травня. Зокрема, виконавець з Швеції Робін Бенгтссон з композицією "I can't Go On", виконавець з Португалії Сальвадор Собраль, група Sunstroke Project з Молдови, представниця Азербайджану Дихаж, співачка з Греції Демі, виконавиця з Польщі Кася Мош, учасник з Вірменії Арцвік, учасник з Австралії Ісайя, представник Кіпру Овіг, учасниця з Бельгії Бланш.

Загалом, разом із "великою п'ятіркою" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія) і країною-господаркою конкурсу – Україною, за перемогу у фіналі змагатимуться 26 країн-учасниць.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про матч 1/2 фіналу Ліги Європи між ФК "Манчестер Юнайтед" та ФК "Сельта", який з-авершився з рахунком 1:1.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.