Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Свистунов

Вівторок, 16 травня 2017, 18:09

Трьом уродженцям Львівщини заборонили в'їзд до України

Олександр Свистунов

Це Микола Пукшин, Любов Рєпа та Олександр Свистунов.

Про це йдеться в Указі Президент №133/2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

У пункті 2 рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" зазначено, що персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) застосовано до фізичних і юридичних осіб, список яких оприлюднено в окремих додатках.

У додатку 1 до рішення РНБО є список фізичних осіб – 1228 чоловік (серед них громадяни Росії, України, Польщі, Молдови, Чехії, Угорщини, Сербії).

Серед них двоє уродженців Львівщини і один – Львова:

Пукшин Микола Іванович, народився 1 березня 1946 р. у с. Бачина Старосамбірського району, проживає у місті Бахчисарай, Автономна республіка Крим.

Рєпа Любов Миколаївна народилась 19 грудня 1930 р. у с. Чішки Буського району, де й зареєстрована.

Свистунов Олександр Григорович, народився 23 лютого 1947 р. у Львові, проживає у місті Бахчисарай, Автономна республіка Крим.

Зазначимо, що Олександр Свистунов був керівником "Російського руху України" та партії "Русский Блок". У 2010 році його обрали депутатом Верховної ради Автономної республіки Крим.

Щодо них терміном на три роки застосували такі санкції: 1) блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися та розпоряджатися належним їй майном; 2) заборона участі у приватизації, оренді державного майна резидентами іноземної держави та особами, які прямо чи опосередковано; контролюються резидентами іноземної держави або діють в їх інтересах; 3) відмова в наданні та скасування віз резидентам іноземних держав, застосування інших заборон в’їзду на територію України; 4) анулювання офіційних візитів, засідань, переговорів з питань
укладення договорів чи угод; 5) позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення; 6) інші санкції, що відповідають принципам їх застосування,
встановленим Законом (заборона на встановлення ділових контактів; заборона діяльності на території України).

Нагадаємо, санкції також застосовано до двох львівських ТзОВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.