Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інтернет

ua.korrespondent.net

Середа, 17 травня 2017, 10:47

Провайдерів штрафуватимуть за відмову блокувати російські сайти

інтернет

Інтернет-провайдерів будуть штрафувати за відмову від блокування російських сайтів.

Про цеповідомляє РБК-Україна.

У Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, наголосили, що українських провайдерів, які відмовляться від блокування російських сайтів притягнуть до адміністративної відповідальності та будуть штрафувати.

"Звертаємо увагу, операторів, провайдерів телекомунікацій, що надають послуги доступу до Інтернету, що статтею 145 Кодексу України про адміністративні правопорушення встановлено, що порушення умов і правил, що регламентують діяльність у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України, передбачену ліцензіями, дозволами – тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств і організацій усіх форм власності у розмірі від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора президент Петро Порошенко застосував обмежувальні та спеціальні економічні санкції щодо соціальних мереж "Однокласники", "Вконтакте", онлайн-сервісів "Mail.ru" та "Яндекс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.