Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівспецкомунтранс

Четвер, 18 травня 2017, 17:25

Львівспецкомунтранс отримав 10 мільйонів

Львівспецкомунтранс

Львівська міськрада внесла зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час сесії міської ради депутати внесли зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок залишку бюджету розвитку.

Зокрема, КП "ТФ "Львівспецкомунтрас" було виділено 10 млн грн. За 3 млн грн підприємство має придбати прилади обліку, а ще 7 млн грн воно отримало як нерозподілений залишок.

Також передбачено виділити 400 тис грн. Музею народної архітектури і побуту ім. Климентія Шептицького. З цих коштів передбачено 200 тис грн на облаштування стоянки і 200 тис грн – на збереження пам’яток.

Нагадаємо, у лютому цього року міськрада уже виділяла підприємству 180 тис грн для оплати послуг щодо фінансування аудиту підприємства, а у 2016 році Львів витратив більше 122 мільйони на вивезення сміття. Ці кошти отримало ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Зазначимо, за інформацією Львівської ОДА, ЛКП "Львівспецкомунтранс" не справляється із вивезенням сміття зі Львова. Наприкінці березня голова Львівської ОДА Олег Синютка оприлюднив статистику щодо компаній "Грінера Україна" та ЛКП "Львівспецкомунтранс", які "не забезпечили вивіз твердих побутових відходів з тих майданчиків, які вони обслуговують".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.