Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Петрушевича

П'ятниця, 19 травня 2017, 11:30

У Львові збудують багаторівневий підземний паркінг

площа Петрушевича

Паркінг знаходитиметься на на пл. Петрушевича та фінансуватиметься за кошти інвестора.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради депутати ухвалили рішення про будівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича.

Як наголосили у міськраді, створення такого майданчика розвантажить центру міста від надмірної запаркованості автомобілів.

Будівництво підземного майданчика для паркування відбуватиметься за приватні кошти інвестора-переможця інвестиційного конкурсу.

«Прийняття ухвали дасть можливість почати підготовку та розроблення інвестиційного проекту з будівництва відповідного майданчика для паркування, замовити необхідну документацію, підготувати проект ухвали про затвердження інвестиційного проекту та оголосити інвестиційний конкурс з відбору інвестора», – заявив головний спеціаліст відділу співпраці з міжнародними фінансовими організаціями управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Нагадаємо, перед університетом ім. І.Франка також збудують паркінг, а саму площу перетворять на пішохідну зону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.