Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 23 травня 2017, 11:33

Пенсійна реформа – піар для нинішньої влади, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Проект пенсійної реформи – це піар-хід нинішньої влади в очікуванні позачергових виборів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

Очільник «Батьківщини» на Львівщини зауважує, що у сучсних умовах переформатування пенсійної системи вкрай необхідне, адже нинішня схема є соціалістичною і вона успішно працювала тільки до 1980 року, коли на одного пенсіонера припадало четверо працюючих осіб.

«Нині ж ситуація інша – дефіцит пенсійного фонду складає мільярди гривень і його потрібно наповнювати… Але ж не так непрофесійно як це пропонує нинішній Уряд. Тепер вже добре розумію вислів молоді «До пенсії можна і не дожити»… Адже в проекті пенсійної реформи чітко простежується формула – «якщо не маєш робочого та страхового стажу 25 років, то на заслужений відпочинок зась», – пише Михайло Цимбалюк.

За словами політика, в сучасних соціально-економічних умовах нашої країни важко отримати відповідний стаж, коли підприємства ухиляються від сплати податків і просто відмовляються оформляти працівників офіційно на роботу.

«Вже кілька мільйонів наших співгромадян поїхали на заробітки за кордон і відповідно про стаж, майбутню пенсію ніхто не думає, бо є нагальніші питання – як прогодувати свою сім’ю, оплатити комунальні послуги…», – наголошує керівник «Батьківщини» на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.