Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 25 травня 2017, 18:25

25 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 25 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що сьогодні церкви східного обряду, які святкували Великдень 16 квітня, відзначають Вознесіння Господнє.

У християнстві ця подія є одним з 12 найбільших церковних свят, яке завжди припадає у четвер 40-го дня по Христовому Воскресінні. Сьогодні 5 львівських храмів відзначають престольний празник.

Окрім цього найбільше зацікавила українців інформація спецпредставника України з гуманітарних питань в Тристоронньої контактній групі Віктора Медведчук щодо процесу звільнення утримуваних осіб.

Зокрема, ОРДО і ОРЛО вирішили вести переговори тільки з Віктором Медведчуком.

За його словами, на сьогоднішній день процес верифікації не закінчений, тому що частина осіб, які розшукувалися ОРДО і ОРЛО та чиє місцезнаходження на території України встановлено, не підтвердили свою відмову від переміщення на території ОРДО і ОРЛО їх представниками. Саме в цьому полягає причина, по якій можна перейти до визначення остаточних списків для обміну в форматі "всіх на всіх", а також дати обміну. До вирішення цих питань можна перейти тільки після закінчення процесу верифікації.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.