Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена-Львів

Понеділок, 29 травня 2017, 18:25

29 травня: найпопулярніші запити у Google

Арена-Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 29 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що нападник італійської "Роми" Франческо Тотті зіграв свій останній матч у якості футболіста.

В останньому для свого капітана матчі "Рома" обіграла "Дженоа" і забезпечила собі друге місце і участь в Лізі Чемпіонів на наступний сезон.

Франческо Тотті зіграв свій перший матч у 1992 році. З тих пір футболіст провів 618 матчів і забив 250 голів. За збірну Італії Тотті грав у 1998-2006 році і провів 58 матчів (9 голів).

Окрім цього найбільше зацікавила українців інформація, що в Одесі після акції протесту противників виступу української співачки Світлани Лободи, виконавиці довелося залишати нічний клуб по морю на катері.

Повідомляється, що постраждалих і затриманих немає. Тим, хто купив квитки на зірваний концерт, пообіцяли повернути гроші.

Активісти зустріли співачку з димовими шашками, петардами і сльозогінним газом. Протестувальники вимагали зупинити виступ і вигнати виконавицю з позбавленням її громадянства України.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.