Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет облради

Четвер, 1 червня 2017, 10:02

Львівську облраду продовжують пікетувати

пікет облради

Представники Національного корпусу зібралися перед будівлею обласної ради, вимагаючи від влади прийняти звернення про амністію учасників АТО.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні під будівлею Львівської обласної ради на вул. Винниченка у Львові зібралися близько 100 активістів, зокрема це представники партії "Національний корпус", які вимагають від депутатів прийняти сьогодні на сесії звернення до Верховної Ради, Президента України щодо прийняття закону про амністію для учасників АТО, яке нещодавно  ветував Петро Порошенко.

Як пояснив представник Національного корпусу Назар, ще з вівторка вони розгорнули намети під будівлею, таким чином пікетувальники хочуть проконтролювати, щоб звернення обов'язково прийняли, адже воно є одним із перших у порядку денному на сесії.

Окрім представників Національного корпусу, перед облрадою зібралися також люди з прапорами ВО "Свобода", а з іншого боку будівлю охороняють майже 200 правоохоронців.

Нагадаємо, 30 травня близько 100 активістів пікетували Львівську обласну раду, опісля вони увірвалися у будівлю та підпалили димові шашки та зірвали сесію обласної ради.

Тоді ж голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що охорона будівлі обласної ради буде посилена.

Також 31 травня патрульна поліція Львова на трасі Київ–Чоп затримала 3 автобуси з особами, причетними до захоплення обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.