Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 1 червня 2017, 18:58

Журналіст Варіантів отримав подяку від екологів ЛОДА

Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА вручив журналісту Варіантів подяку.

Сьогодні Директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Руслан Гречаник передав подяку за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища доцентові кафедри нових медій факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, журналісту  "Варіантів" Ірині Марушкіній. 

Також, подяку отримали старший науковий співробітник лабораторії інженерно-географічних, природоохоронних і туристичних досліджень ЛНУ імені Івана Франка Юрій Зінько, кандидат географічних наук та доцент географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Шушняк Володимир Миколайович, провідний спеціаліст відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу Литвин Леся Василівна, начальник відділу економіки природокористування управління охорони природних ресурсів та моніторингу Колодій Ольга Володимирівна, начальник відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу управління природних ресурсів та моніторингу Шемелинець Інеса Лук’янівна.

Нагадаємо, з 2015 по 2016 рік Варіанти у співпраці з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА проводили проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.