Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 6 червня 2017, 13:40

Садовий обрав директора сміттєвого департаменту

Андрій Садовий

Директором департаменту з питань поводження з ТПВ у Львівській міськраді призначили Івана Рудницького.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з розпорядженням міського голови Львова Анжрія Садового, з 6 червня Іван Рудницький очолить департамент з питань поводження з ТПВ Львівської міської ради.

Ще 6 квітня на сесії міської ради депутати проголосували за створення нового департаменту з питань поводження з ТПВ у Львові, який буде складатися з двох управлінь: управління оперативного поводження з відходами та управління розвитку системи поводження з відходами.

Також у підпорядкуванні департаменту буде ЛКП «Збиранка» та ЛКП «Львівспецкомунтранс».

У результаті цього кількість працівників міськради збільшиться до 1614 осіб. Зазначимо, станом на березень цього року у міській раді Львова працювало 1565 людей.

Зазначимо, Іван Рудницький є позаштатним радником Андрія Садового, депутат міськради, з 2013 року є помічником-консультантом народного депутата Михайла Хміля.

До цього він був директором будівельного підприємства «Львівдах», заступником директора з капітального будівництва ТзОВ «Мальви маркет», заступником директора з будівництва ТзОВ «Шувар», а у 2001 та 2002 роках очолював Сихівську районну адміністрацію.

На виборах у 2015 році пройшов у Львівську міську раду у складі партії Блок Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.