Петро Яцишин,  6 червня 2017

Іван Бегей: Треба ставити в житті цілі та йти до них

Розмова з майстром зміни на складі компанії Фуджікура Іваном Бегейом.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура.

Іване, скільки часу Ви вже працюєте на підприємстві?

Розпочав свою роботу в компанії у жовтні 2015 року. Спонтанно так сталося, що я приїхав з-за кордону, з Італії, де пропрацював рік часу, і мені брат розповів, що у Львові розпочинає свою роботу нове підприємство. Я прийшов до центру зайнятості, заповнив анкету, здав тести і через тиждень поїхав на стажування до Румунії.

У Румунії мені не було важко, не було страшно. Наші колеги все доступно пояснювали і нам цікаво було пізнавати щось нове. Інша країна, спілкування, мова, хороші умови проживання, коректне ставлення на роботі (та поза роботою) дали ефект загального позитиву.

Ви повернулися до Львова і почали працювати оператором?

Ні. За тиждень до того, як мав повернутися додому, до мене підійшли з керівництва і запропонували роботу на складі. Я тоді ще уточнив чи це кар'єрний ріст? Мені сказали, що так, і я погодився. Тоді ще тиждень часу стажувався у румунського колеги. Нам було добре вдвох комунікувати, бо двоє знали італійську мову.

У чому полягає Ваша робота на складі?

На складі ми тримаємо напівготову сировину – матеріал, який роблять відділи нарізки та спаювання. Ведемо облік цієї продукції, а потім передаємо на виробництво. Відповідно, з цього матеріалу вже виготовляють мережі, які йдуть до замовника. Мені робота є цікавою в тому, що вона є інтенсивною, її завжди багато, матеріалу є багато різного, завжди надходить щось нове і цікаве. Робочий день в нормальному темпі минає не помітно.

Ви є керівником однієї зміни. Скільки людей в підпорядкуванні і як працюється лідером команди?

У моїй команді вісім працівників. Я вперше на управлінській посаді, але мені дуже добре та комфортно працюється з цими людьми, вони розвиваються і я розвиваюся разом з ними. Завжди намагаюся знайти до кожного індивідуальний підхід. Але переважно всі люди тут розуміють, що вони мають робити. Є різні нюанси, але ми намагаємося пояснити, що і як потрібно робити, щоб не допускатися знову помилок. Важче, коли приходять нові люди і їх потрібно вчити, але ми одразу беремо їх під своє крило і до місяця часу вони адаптовуються.

Ви багато часу приділяєте роботі. Яке ставлення Ваших рідних? Адже вдома Ви проводите мало часу.

Ставлення позитивне, адже моя дівчина, з якою я познайомився ще в Румунії, також працює в цій компанії і зараз ми з нею працюємо можна сказати в тандемі, в одну зміну. Тобто разом працюємо і разом відпочиваємо. І це дуже добре, коли є така підтримка та взаєморозуміння. Компанія дає можливість вдосконалюватися нам обом.



Тобто за кордон Ви вже не плануєте їхати?

До закордону від тепер тільки подорожувати. Працювати там не хочу. Ти там ніхто, багато часу займає адаптація, вивчення мови і багато інших нюансів. А в мене є мрія – хочу заробити більше грошей та поїхати подорожувати.

Я готовий то цього і тому й надалі намагаюся вчитися, розвиватися і вдосконалюватися. Хотів би стати керівником складу, а згодом – й керівником виробництва. Потрібно ставити цілі та досягати їх. На Фуджікурі це реально. Підприємство молоде, тому є куди рости.

Які у Вас побажання тим молодим людям, які ще думають та вагаються чи йти їм працювати на підприємство?

Обов'язково приходити, вчитися і вдосконалюватися. Звичайно, якщо є бажання працювати. Перш за усе, тут є реальна можливість заробити гроші. Ми свого боку намагаємося більше мотивувати і стимулювати до цього. Для цього потрібне лише людське спілкування.

Більше попрацюєш – більше заробиш й грошей. Менше попрацюєш – то вибачай. Такі правила всюди. Чи в нас чи у Європі. Я працював і досягнув результату. Треба ставити цілі в житті і до них йти. Комусь це вдається швидше, комусь пізніше (і проблематичніше), але результат є завжди.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.