Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 8 червня 2017, 11:13

Від Садового вимагають скасувати обмеження на гаряче водопостачання

Андрій Садовий

Львівські депутати вимагають скасувати рішення виконкому про припинення подачі гарячої води у нічний час.

Про це повідомив на сесії Львівської міської ради депутат Маркіян Лопачак.

"Виконавчий комітет без належних на це повноважень прийняв рішення про обмеження гарячого водопостачання мешканцям Львова у нічний час. Мотивацією такого рішення стала заборгованість державного бюджету перед теплопостачальними підприємствами та нездатність цих підприємств забезпечити сплати за послуги теплопостачання від самих споживачів", – наголосив Маркіян Лопачак.

Він додав, що за рахунок коштів бюджету Львова та кредитних коштів теплопостачальні підприємства мали самі розібратися з боргами, а міськрада не повинна виключати воду усім львів'янам

"Вимагаємо негайно відмінити рішення виконавчого комітету та забезпечити усіх споживачів гарячим водопостачанням", – заявивив Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, 2 червня виконком міської ради ухвалив рішення, згідно з яким львів'янам припиняють цілодобову подачу гарячої води. Відтепер гарячу воду мешканці отримуватимуть з 05:00 год. ранку до 23:00 год. вечора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.