Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ірина Ткачук

Субота, 10 червня 2017, 15:25

Ірина Ткачук виборола звання "Міс Львів 2017"

Ірина Ткачук

8 червня у Львівській Опері відбувся конкурс "Міс Львів 2017".

Титул "Міс Львів" і корону здобула учасниця під номером 13 – Ірина Ткачук. Дівчині 17 років. Вона навчається на програмуванні, з дитинства займається вокалом і обожнює подорожувати. Вважає, що справжня краса панянки – це поєднання яскравої зовнішності, розуму та доброго серця.

Першою віце-міс журі обрали Юлію Матковську, яка отримала стрічку "Міс Добре серце". Свого часу вона закінчила школу ім. С. Крушельницької по класу фортепіано. Юля обожнює дітей, це і спонукало її вступити на факультет психології у Львівський державний університет внутрішніх справ, щоб подарувати малечі любов та радість, які втратили свою сім'ю. Вона вважає, що у житті немає нічого ціннішого, ніж сім'я та їхня підтримка. Хобі – подорожувати та дегустувати різні екзотичні страви.

Другою віце-міс стала Марта Шевчук. Їй 21 рік і з 15 років вона професійно займається модельною кар'єрою, полюбляє подорожувати, бо вірить, що кожне місто, країна особливі своєю душею та атмосферою, тому й обрала сферу праці – дизайн інтер'єру.

Переможниця конкурсу представлятиме Львів на конкурсі "Міс Україна", і якщо пощастить, то стане обличчям країни у світовому конкурсі краси.

Цьогорічний конкурс відвідали багато зіркових гостей, серед яких: Христина Соловій, Марія Яремчук (фіналістка телепроекту "Голос країни", яка 2012 році представляє Україну на Міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля 2012", де посіла 3-є місце), Tayanna (українська співачка, композитор та поетеса; солістка власного музичного проекту Tayanna), Ivan Navi та Kishe. Гарний настрій та незабутні враження забезпечили ведучі конкурсу: Володимир Андрієвський та Тимур Мірошниченко.

Відео з конкурсу "Міс Львів 2017"

Репортаж Варіантів з конкурсу "Міс Львів 2017"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.