Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ощадбанк

Вівторок, 13 червня 2017, 18:30

13 червня: найпопулярніші запити у Google

Ощадбанк

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 червня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що 12 червня розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання з географії. 

Результат виконання завдань всієї сертифікаційної роботи з географії буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час прийому до вищих навчальних закладів.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про те, що суд порушив справу за позовом "Ощадбанку" до "Укртелекому" про стягнення 1,1 мільярда гривень, однак чим саме обумовлені вимоги держбанку, в постанові суду не уточнюється.

Нагадаємо, Фонд держмайна в травні 2011 року продав 92,79% акцій Укртелекому українській "дочці" австрійської компанії EPIC, фірмі ЕСУ, за 10,5 млрд гривень. Потім ЕСУ перепродала цей актив групі СКМ Ріната Ахметова. Бізнесмен став власником компанії опосередковано. Він придбав у EPIC 100% акцій компанії UА Тelecominvest Limited, якій належать корпоративні права українського ТОВ "ЕСУ".

Остання компанія є безпосереднім власником Укртелекому, контролюючи майже 93% акцій компанії. Додамо, що раніше генеральний прокурор Юрій Луценко повідомляв, що компанія "Укртелеком" була приватизована кіпрською компанією фактично безкоштовно.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.