Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Народний контроль

Середа, 14 червня 2017, 11:36

Львівський Народний контроль зробив кадрову рокіровку

Народний контроль

Міську організацію партії "Народний контроль" очолили депутати Львівської міськради, обласну – заступник голови Львівської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

У неділю, 11 червня, відбулися конференції львівських міської та обласної організацій політичної партії "Громадський рух "Народний контроль", на яких переобрали їх керівників.

Делегати одноголосно підтримали кандидатуру керівника фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерія Веремчука на голову міського осередку. Його заступниками обрали депутата ЛМР Михайла Дідуха та активіста Оксану Медвідь.

Водночас обласний осередок очолив перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус. Заступники – керівник фракції "Народний контроль" у ЛОР Андрій Ковч і голова правління Фонду допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям учасників АТО Володимир Саврук.

"Я очолюю фракцію у міськраді, тому більше зосереджений і знаюся на потребах-проблемах міста, тому разом із нашими активістами зможемо працювати дуже результативно. І навпаки, Андрій Білоус, який є заступником голови облради, добре орієнтується на ситуації в області. Відтак його досвід і знання будуть доречними для активної роботи обласної організації", – прокоментував Валерій Веремчук.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.