Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 14 червня 2017, 13:40

Садовий втрачає довіру українців

Андрій Садовий

За результатами соціологічного дослідження, лише 6% українців хочуть бачити президентом Андрія Садового.

Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 19-25 травня цього року, 65% опитаних головною причиною того соціально-економічного стану, в якому зараз перебуває країна, є непрофесіоналізм та корупція чинної влади.

54% з них вважають головною причиною воєнні дії на Сході, 31% – неспроможність Верховної Ради ухвалювати потрібні країні закони, 28% –непрофесіоналізм та корупцію попередньої української влади. 

Відтак, у разі проведення парламентських виборів найближчим часом 13,2% з
тих, хто має намір взяти участь у голосуванні та визначився з вибором партії, готові віддати свої голоси за Батьківщину.

За Блок Петра Порошенка готові проголосувати 11,3%, Опозиційний блок – 10,4%, Радикальну партію – 8,9%, партію "За життя" – 8,2%. Громадянську
позицію готові підтримати 7,6% опитаних, Самопоміч – 7,1%, ВО "Свободу" –
6,4%.



А ось щодо виборів Президента України, то за Андрія Садового проголосували б 6,6% українців, які планють взяти участь у виборах.

Однак у випадку виходу у другий тур Андрія Садового та Петра Порошенка, 23% опитаних підтримали б чинного Президента, 26% – лідера Самопомочі. При цьому 18% не визначилися у своєму виборі, а третина висловили небажання брати участь у виборах.

Нагадаємо, станом на травень, довіряють міському голові Львова Андрію Садовому лише 4% опитаних українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.