Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 30 травня 2017, 13:03

39% українців не довіряють Садовому

Андрій Садовий

Натомість довіряють міському голові Львова Андрію Садовому 4% українців.

Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 12-20 травня цього року, більшість українців не довіряють політикам.

Зокрема, найбільше опитаних підтримують Анатолія Гриценка та Юлію Тимошенко (7%), а недовіряють – Юрію Луценку й Надії Савченко (55%).

Щодо міського голови Львова Андрія Садового, то йому зовсім не довіряють 39% українців, ще 27% – "скоріше не довіряють", натомість цілком підтримують міського голову Львова 4%, а ще 17% висловилися, що скоріше підтримують, аніж навпаки.

Відтак, якби вибори Президента України стартували вже сьогодні, то за Андрія Садового проголосували б 4,7% усіх опитаних українців. На перших місцях опинилися Юлія Тимошенко, Петро Порошенко та Юрій Бойко.

Щодо ж до політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", то станом на травень за партію проголосували 4,3% від усіх опитаних українців. із таким результатом партія опинилася на 7 місці, поступившись у рейтингу таким політичним силам: ВО "Батьківщина", Опозийційний блок, Блок Петра Порошенка, Радикальна партія України, "За життя", Громадянська позиція.

Нагадаємо, станом на липень 2016 року 75% львів'ян віком від 40 до 49 років заявили, що не схвалюють роботу міського голови Андрія Садового. Водночас 59% львів'ян висловило свою довіру Надії Савченко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.