Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Прес-реліз,   Четвер, 15 червня 2017, 11:31

«Наш край» закликає Садового вирішити сміттєву проблему або подати у відставку

Львів

«Наш край» закликає мера Львова Андрія Садового припинити політичні спекуляції, негайно вдатись до вирішення сміттєвої проблеми або подати у відставку.

Львівська міська організація партії «Наш край» звертається до міського голови Львова з вимогою припинити політичні ігри, рішуче зайнятися проблемою вивозу та утилізації сміття зі Львова, а саме пошуком ділянки під полігон ТПВ для Львова.

В іншому випадку Садовий повинен піти у відставку з посади міського голови.

«Садовий зробив всіх львів’ян заручниками своїх політичних амбіцій. Це недопустимо для керівника майже мільйонного міста, де нерозв’язаних інфраструктурних проблем насправді значно більше, ніж одна сміттєва проблема, про яку відомо вже у всьому світі. Свою безпорадність мер Львова Андрій Садовий, який мав 11 років для того, щоб подбати про налагодження  системи вивозу і утилізації сміття, прикриває скандальними заявами і образами на ім’я керівників держави і уряду», – наголосив голова ЛМО «Наш край» Олег Баляш.  

Баляш вважає недопустимим тон спілкування мера Львова як з громадою, так і з центральною владою.

«Наш край» готовий максимально сприяти Львову у пошуках ділянки для сміттєзвалища та налагодженню системи роздільного збору і сортування ТПВ. Але мер Садовий поважає і дослуховується лише до іноземців, з представниками громади міста і області він не спілкується,  а українських урядовців  безпідставно звинувачує у проблемах, які сам створив і не здатний вирішити.

Львів’янам не потрібен керівник, який їх зневажає, займається політичним популізмом і демагогією задля власних рейтингів. Львів’яни не хочуть більше терпіти владу, яка втопила місто у смітті. Якщо Садовий реально мер європейського типу, як він це постійно декларує, то він вже сьогодні або рішуче візьметься і вирішить сміттєву проблему, або піде у відставку», – додав Баляш

Нагадаємо, вчора, 14 червня, влада міста на Ратуші у Львові розмітила банер з написом, в якому звинувачує президента Порошенко і голову уряду Гройсмана у сміттєвій блокаді Львова.

Того ж дня прем’єр-міністр Гройсман заявив, що зробив все можливе, щоб допомогти Львову у вирішенні цієї проблеми. Натомість мер Львова Садовий назвав цю відповідь «хамською». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.