Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Садовий і Гройсман

Середа, 14 червня 2017, 14:11

Гройсман звинуватив Садового у бездіяльності

Садовий і Гройсман

Володимир Гройсман незадоволений, що Андрій Садовий не в змозі самостійно вирішити проблему із сміттям у Львові.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на засіданні уряду прем'єр Володимир Гройсман, міський голова Львова Андрій Садовий не докладає зусиль для вирішення проблеми із накопиченням сміття у місті.

"Не шукай крайніх, а візьми і зроби, і продемонструй, як це треба робити для всієї країни. Бо робити винними тих, хто до цього не має жодного відношення – це, як мінімум, несправедливо, нечесно і не по-лідерськи", – наголосив Володимир Гройсман.

Він додав, що Садовий за 11 років керування містом так й не спромігся побудувати сміттєпереробний завод та нагадав, що вже неодноразово допомагав меру Львова вивозити сміття з міста.

"Чим тобі ще допомогти? Землю дали – вона тобі не підходить, гроші на рахунках в тебе є, проектну документацію тобі погодили, с французами я домовився. Що ще я маю зробити, щоб ти навів лад у своєму місті?" – зазначив Гройсман.

Нагадаємо, 12 червня Андрій Садовий знову просив в уряду запровадити надзвичайний стан для Львова. Додамо, ще у червні минулого року Садовий скеровував до Президента і Парламенту звернення щодо визнання Львова та сіл Малехова й Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації. Однак Грибовицьке сміттєзвалище та прилеглі до нього села не визнали такою зоною.

Про визнання Грибовицького полігону зоною надзвичайної екологічної ситуації йдеться у статті Варіантів Невигідні Грибовичі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.