Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 21 червня 2017, 13:10

На Львівщині змінять правила оплати перевезення пільговиків

Пенсіонери оплачуватимуть половину вартості у міжміських маршрутках.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив в.о. директора департаменту транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Так, пенсіонери платитимуть половину вартості проїзду в міжміських маршрутках з 1 липня.

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка повідомив, що перевізники були рішуче налаштовані припинити пільгові перевезення, але їм вдалось досягнути домовленостей, згідно з якими у другому кварталі вони здійснюватимуть перевезення всіх пільгових категорій у звичному режимі.

"Оскільки монетизації не відбулося, ми провели кілька раундів переговорів з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою і вийшли на певну формулу, згідно з якою працюватимемо з 1 липня", – додав Іван Велійка.

"Для учасників бойових дій, не лише учасників АТО, а й людей, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій, перевозитимуть безкоштовно. Це є наша соціальна відповідальність перед тими особами, які захищали або захищають цілісність і суверенність нашої держави", – зазначив Роман Кокотайло.

Зазначимо, запланована раніше монетизація пільг не запроваджується.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.