Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

варшавська вулиця

П'ятниця, 23 червня 2017, 06:40

Львів'яни самотужки посортують і приберуть сміття на Варшавській, 193

варшавська вулиця

Сьогодні, у Львові, о 10.00  розпочнеться акція сортування і прибирання сміття "Львів'яни за роздільний збір, сортування і вивезення відходів!"

"Мешканці вулиць Варшавської, 193 і Юрія Липи, 22 розповіли, що сміття в них не вивозиться вже декілька тижнів, не зважаючи на багаторазові звернення до комунальних служб. Майданчик для сміття повністю засипаний пакетами з відходами. Це видно на фото, яке ми зробили напередодні акції", - розповіла один із організаторив акції, редактор журналу RIA Ukraina Анастасія Хрищук.

Нагадаємо, акцію підтримали декілька громадських організацій, зокрема, "Розвиток громади", "Львівська політика", Асоціація "Чиста країна", журналісти радіо "Львівська хвиля", ФМ "Галичина", ІА "Варіанти", "ГалІнфо", телеканалів НТА, Правда.тут і сайту 032.ua, учасниці конкурсу "Міс Львів", співачка Мія, боксери школи Котельника тощо. 

Допомогу в організації акції надали львівські підприємці та перевізники, зокрема, гендиректор НВП "Гетьман" Олег Баляш, гендиректор «Грінко Захід» Олександр Залєвський, "Санком Львів" тощо.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.