Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шлюб за добу

Понеділок, 26 червня 2017, 16:22

Шлюб за добу: у Львові вже одружились понад 1100 закоханих пар

шлюб за добу

Протягом року жодна з одружених пар не подала на розлучення.

Про це сьогодні повідомив під час свого візиту до Львова Міністр юстиції України Павло Петренко, передає кореспондент Варіантів.

Скористатись можливістю одружитися за добу у Львові встигли вже понад 1100 закоханих пар. 

"За рік роботи пілотного проекту Міністерства юстиції "Шлюб за добу" понад 1100 українських пар одружилися у Львові. Ми маємо дуже хорошу статистику, адже жодні із таких молодят не розлучились. Хоча було дуже багато скептиків, які казали, що такий проект не можна запускати. Це ще раз доводить, що українські громадяни самостійно вирішують, коли і як їм формувати сім'ю, і жоден бюрократ не може їм нав'язати будь-які обмеження у цьому плані", –розповів Павло Петренко.

Зазначимо, проект Міністерства юстиції України "Шлюб за добу" стартував наприкінці серпня минулого року. Завдяки ньому українці можуть зареєструвати шлюб за 24 години, без попередньої реєстрації й відвідувань відділів РАЦСу.

У Львові експрес-одруження проводять на "Арені Львів" та у Шевченківському гаю.

Переглянути спеціальний репортаж Варіантів із церемонії одруження за добу можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.