Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 27 серпня 2012, 15:42

Замість Межигір’я Чорновол могла б проникнути в маєток Литвина

Кандидат у нардепи у Городоцькому виборчому окрузі, відома журналістка Тетяна Чорновол розповіла, що, якби їй не вдалося проникнути на територію резиденції Межигір’я Віктора Януковича, то вона спробувала б потрапити до маєтку спікера ВРУ Володимира Литвина.

Про це вона розповіла сьогодні, 27 серпня, після закінчення прес-конференції.

За словами Чорновол, обійстя Литвина було запасним варіантом у випадку, якби план потрапити у Межигір'я провалився.  

“Таким чином потрібно було обирати між ворогом Януковичем і зрадником Литвином, і я вибрала ворога Януковича”, – заявила кандидат.

Чорновол додала, що про здійснення акції знав лише один її знайомий – журналіст Осман Пашаєв, якому вона подзвонила перед тим, як відправитись в Межигір’я.

Решта журналістів дізнались про акцію вже після її закінчення.

Своїми діями, за словами Чорновол, вона хотіла показати Вікторові Януковичу, що жоден паркан не здатен захистити його від народного гніву, бо там «де пройшла одна людина, зможе пройти і людське море».

Нагадаємо, у День незалежності, 24 серпня, кандидат у нардепи у Городоцькому в.о. Тетяна Чорновол таємно потрапила в резиденцію Межигір’я, в якому проживає Віктор Янукович. Через декілька годин її затримала охорона та, за словами кандидата, силою вилучила в неї телефон і видалила звідти відзняті фотографії об’єкта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.