Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Площа св. Юра

Четвер, 29 червня 2017, 15:27

Власників житла на площі Святого Юра переселять через реконструкцію комплексу

Площа св. Юра

Львівські депутати затвердили договір міни між міськрадою та мешканцями будинків на площі Святого Юра у Львові.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради це рішення підтримали 44 депутати.

Зокрема, йдеться про дозвіл укласти договір міни з власниками квартири № 20а у будинку № 5 на площі Святого Юра на квартири, придбані юридичним департаментом міськради на виконання ухвали "Про затвердження Міської цільової програми відновлення Святоюрського комплексу на 2017-2020 роки".

Зазначимо, депутати затвердили програму відновлення Святоюрського комплексу на 2017-2020 роки у травні цього року, а у лютому уряд вирішив виділити 20 млн грн на реставрацію споруд собору Святого Юра у Львові.

Для відновлення комплексу необхідно відселити мешканців з будинку на площі Святого Юра, 5 та відвести земельну ділянку для перенесення телекомунікаційного обладнання "Концерну РРТ".

Як зазначила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, для реалізацію цієї програми на період з 2017 року до 2020 року потрібно 8 млн грн.

Нагадаємо, у лютому уряд вирішив виділити 20 млн грн на реставрацію споруд собору Святого Юра у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.