Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Дмитро Добродомов

П'ятниця, 30 червня 2017, 12:47

НАЗК взялося за декларацію Добродомова

Дмитро Добродомов

Нацагентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку декларації про доходи Дмитра Добродомова.

Про це повідомляє українська правда.

Як наголосили у Національному агентстві з питань запобігання корупції, від 22 червня заступник голови НАЗК Руслан Радецький має провести перевірку 20 державних чиновників та народних депутатів на відповідність рівня їхнього життя до доходів, поданих у декларації.

У цьому списку також є народний депутат з Львівщини Дмитро Добродомов. Нардеп у 2016 році, згідно з декларацією, отримав 993 125 грн загального доходу.

Також він задекларував 195 000 грн, 21 100 доларів та 9 000 євро готівки.

Самовисуванець Дмитро Добродомов, колишній гендиректор медіа-холдингу ZIK, на позачергових парламентських виборах у 2014 році переміг у 115 виборчому окрузі.

У лютому 2016 року він вийшов із парламентської коаліції.

Нагадаємо, порядок моніторингу способу життя декларантів Нацагентство з питань запобігання корупції схвалило у травні цього року, а підставами для його проведення є інформація про невідповідність рівня життя декларанта або членів його сім’ї майну й одержаним доходам згідно з його декларацією.

У 2016 році доходи у понад мільйон гривень задекларували 3504 українці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.