Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Інвентаризація земель

Понеділок, 3 липня 2017, 13:07

У ЛОДА розподілили субвенцію на інвентаризацію земель у п'ятьох районах і одній ОТГ

Інвентаризація земель

700 тисяч гривень надали Бродівському, Жовківському, Кам’янка-Бузькому, Золочівському, Пустомитівському районам і Тростянецькій ОТГ.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки №580/0/5-17 від 29 червня.

Головою Львівської обласної державної адміністрації та головою Львівської обласної ради затверджені Уточнені напрямки використання коштів з обласного бюджету у 2017 році на виконання Програми в розділі "Розвиток земельних відносин":

  1. Здійснити розподіл субвенції, передбаченої за спеціальним фондом обласного бюджету у 2017 році для департаменту архітектури та розвитку містобудування обласної державної адміністрації на виконання Уточнених напрямків у 2017 році в розділі "Розвиток земельних відносин" за КПКВК 4818800 "Інші субвенції" КЕКВ 2620 "Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів" в сумі 700 тисяч гривень, для надання  субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам.

  2. Департаменту архітектури та розвитку містобудування обласної державної адміністрації, Бродівській, Жовківській, Кам’янка-Бузькій, Золочівській, Пустомитівській районним державним адміністраціям і Тростянецькій об’єднаній територіальній громаді забезпечити цільове використання коштів субвенції.

  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Згідно з розпорядженням, кошти виділено на інвентаризацію земель таким таким чином:

Бродівський районний бюджет   100 тисяч
Жовківський районний бюджет   195 тисяч
Золочівський районний бюджет   120 тисяч 
Кам'янка-Бузький районний бюджет   95 тисяч
Пустомитівський районний бюджет   90 тисяч
Бюджет Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади Миколаївського району   100 тисяч

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.