Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

парковка

Понеділок, 3 липня 2017, 17:35

До середини липня у Львові запрацюють 9 нових парковок

парковка

Вже до кінця тижня у Львові запрацюють три парковки на вул. І. Григоровича, вул. Герцена та на вул. Стрийській – В. Великого.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Затримки у відкритті парковок виникли через тендерні закупівлі обладнання для них. Та вже до кінця тижня розпочнуть роботу три парковки на вул. І. Григоровича, вул. Герцена та на вул. Стрийська – В. Великого. Ще шість нових парковок запрацюють до 15 липня", – розповів начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.

Зазначимо, 16 травня у Львові відбувся конкурс на визначення балансоутримувача 13 парковок. Переможцем стало ЛКП «Львівавтодор».

У І-шій зоні паркування діятиме 7 парковок на 110 паркомісць. Зокрема: парковка на вул. А. Волошина (14 паркомісць), на вул. І. Григоровича (13 паркомісць), на вул. Герцена (19 паркомісць), на вул. Фредра (14 паркомісць), на вул. П. Ковжуна (20 паркомісць), на вул. І. Гавришкевича (23 паркомісця), на вул. С. Наливайка (12 паркомісць). Ціна паркування тут становитиме 6 грн за годину.

У ІІ-гій зоні паркування діятиме 2 парковки: на вул. Городоцька, 83 (біля цирку) – 49 паркомісць, вул. Стрийська – В. Великого – 104 паркомісця. Ціна паркування тут становитиме 2 грн за годину. Також стоянки обладнають паркоматами для оплати за користування парковкою.

Ще 4 парковки будуть об’єднані у зону паркування біля ринку "Вернісаж": на вул. Вірменській (18 паркомісць), на вул. Лесі Українки (10 паркоміць), на вул. Низький Замок (20 паркомісць), на вул. Театральній (25 паркомісць). Ціна паркування тут становитиме 8 грн за годину.

Відповідно до Закону України, 10% паркомісць віддадуть для безкоштовного користування людям із інвалідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.