Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Луценко

Вівторок, 4 липня 2017, 14:33

У прокуратурі Садового допитували як свідка, – Луценко

Юрій Луценко

Юрій Луценко зауважив, що вже скоро слідство висуне підозри винним у незаконній приватизації землі для спорудження у Львові індустріального парку.

Про це повідомляє "Українська правда".

Міського голову Львова Андрія Садового допитали у Генеральній прокуратурі як свідка у справі про земельну аферу для зведення індустріального парку у Рясному-2.

"Садовий був викликаний у якості свідка у справі незаконного відчуження землі у львівської громади. Найближчим часом слідство планує вийти на підозри. Якщо ці підозри будуть стосуватися службових осіб, то слідство буде передано до Спеціалізованої антикорупційну прокуратуру та до Національного антикорупційного бюро", – розповів генпрокурор України Юрій Луценко.

Зазначимо, про допит у прокуратурі Андрій Садовий повідомив сьогодні вранці. На думку мера, замість того, аби пишатись залученням інвестицій, центральна влада шукає кримінал там, де його нема, і влаштовує "маски-шоу". 

Нагадаємо, наприкінці минулого року прокуратура вже проводила обшуки у Львівській міській раді через продаж землі під індустріальний парк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.