Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

каувуни

homebiznes.in.ua

Середа, 5 липня 2017, 11:33

Міськрада Львова оголосила конкурс на продаж кавунів

каувуни

Йдеться про визначення орендаря спеціальних місць для сезонної торгівлі баштанними культурами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, наразі Львівська міська рада додатково оголосила конкурс на визначення орендаря для спеціально відібраних місць на вул. Городоцька – вул. Збиральна (9 кв.м.); вул. Дж.Вашингтона, 5-5а (8 кв.м.); вул. Новознесенська – вул. Ковельська (8 кв.м.); вул. Зелена, 284 (6 кв.м.); вул. Б.Хмельницького (на виїзді зі Львова, 12 кв.м.); вул. Величковського, 6-8 (12 кв.м.).

Для участі в конкурсі претенденту необхідно подати заяву у Центр надання адміністративних послуг міської ради до 15 липня цього року, а власна пропозиція оплати за оренду цих місць повинна бути вищою не менше ніж на 50% від місячної вартості, яка розраховується: оплата дорівнює початковій вартості (стартова ціна 200 грн за 1 кв.м) на площу місця продажу баштанних культур.

Нагадаємо, цьогоріч міськрада визначила загалом 25 місць продажу кавунів у Шевченківському, Франківському, Сихівському, Личаківському та Залізничному районах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.