Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 6 липня 2017, 11:51

У Львові директора одного із підприємств Мінооборони викрили у підробленні документів

львівська поліція

Чиновник підробив документи, через що було викрадено 220 тис грн державних коштів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, у 2015 році посадовець уклав договір про виконання робіт, які полягали у перевезенні, монтажі та установці промислового обладнання, заточуванні пил та підготовці до їх запуску.

Після підписання директором ДП Міноборони України "Львівський військовий лісокомбінат" актів виконаних робіт, це підприємство перерахувало директору 220 тис грн.

Проте насправді роботи виконувались не комерційною фірмою, а працівниками одного з військових лісгоспів за вказівками директора Львівського військового лісокомбінату, до якого належить вказаний лісгосп.

За розтрату майна та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальним покаранням за вчинення таких дій може бути позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.